Del

Anekdote er en podcast-serie, der dykker ned i rummet mellem fiktion og virkelighed og tilføjer en ekstra dimension til det Kongelige Teaters scener. Dette er en ud af 12 unikke fortællinger fra sæsonen 17/18.
I den moderne opera The Exterminating Angel lægger komponisten Thomas Adés arm med de fysiske love for, hvad mennesket er i stand til.

Den højeste tone der nogensinde er skrevet i operahistorien skal synges af svenske Kerstin Avemo i skikkelse af karakteren Leticia. Som en fysiker der opdager huller i tidligere teorier og åbner døre indtil det umulige, finder Avemo de uhyrligt høje toner frem i sig.
I Næstved bor Annette. Hun har ligesom Avemo brudt hvad der egentligt burde være muligt for et menneske. Lyt med og hør hvad Kerstin Avemo og Anette fra Næstved har tilfælles.

Abonnér på iTunes eller lyt til podcasten her: