Del

I kunstpodcasten VISION er essensen fra debatsalonerne klar til at leve videre uden for salonscenen. I podcasten kan du dykke ned i de tanker og processer, der ligger bag aktuelle værker, udstillinger og forestillinger, og du kan fordybe dig i kunstens univers og få kunsten sat i perspektiv, uanset, hvor du befinder dig.

Podcasten tager afsæt i en salon om kollektivets skaberkraft på Betty Nansen Teatret, der fandt sted den 28. marts 2019. Mød to af dansk samtids største kunstkollektiver; Sort Samvittighed og Blod Måne Søndag (BMS), der begge er optaget af fælles skaberkraft og den udfordring, som det giver i processen frem mod det endelige værk. Kasper Opstrup –forsker og forfatter med speciale i hybrider af kunst/litteratur sætter kunstkollektivet i kunsthistorisk kontekst og nutidigt perspektiv.

Læs mere om Kunstpodcasten Vision her

LÆS OGSÅ: Dejligt for meget (anmeldelse af I et forhold med)

Podcastserien VISION produceres af Munck Studios for Bikubenfonden. Der  produceres og udsendes løbende nye episoder med afsæt i kunstsalonen VISION. Der kan abonneres på kunstpodcast VISION på Podbean og i SoundCloud.