Del

bastard hedder den nye online platform, som formidler faglig viden om den eksperimenterende scenekunst, performancekunst, koreografi og tværdisciplinære kunstpraksisser.

bastard er en platform og et forum for den eksperimenterende scenekunst, performancekunst, koreografi og tværdisciplinære kunstpraksisser. bastard er et gadekryds, der bl.a. eksperimenterer med skriftlige formater og kritiske fotoserier. bastard forsøger som offentligt laboratorium at udvikle samt give spalteplads til et sprog for det felt, der udfordrer kunstgenrerne. Desuden vil bastard publicere performancetekster.

Ambitionen er, at bastard på sigt vil blive et nordisk projekt.
bastards redaktør er Mette Garfield tidligere redaktør af ISCENE og Teater1 samt freelance kultur- og (scene)kunstanmelder. Skribenterne vil være både teoretikere, udøvende kunstnere og erfarne såvel som nystartede kritikere. Foreløbige tæt tilknyttede skribenter er Rie Hovmann Rasmussen (DK), Lotte Løvholm (DK), Sara Hamming (DK), Anette Therese Pettersen (NO), Mille Højerslev Nielsen (DK) og Mette Garfield (DK).

bastard samarbejder med performanceuddannelsen CURRICULUM initieret af Cecilie Ullerup Schmidt og vil fx præsentere interviews med projektets internationale gæster. Desuden har bastard en partner i liveart.dk og vil følge og debattere den kuratoriske platforms inviterede kunstnere.

Se mere om bastard på: bastard.blog