Del

Himherandit Productions leder efter 3 professionelle dansere/performere med minimum 5 års professionel erfaring samt 2 nyuddannede dansere/performere til skabelse og medvirken i den helt nye forestilling Mass Effect. Forestillingen er en co-produktion med Bora Bora – dans og visuelt teater og foregår i Aarhus.

Mass Effect er Himherandit Productions nyeste produktion, og baseret på temaer om udholdenhed, modstand og ritualer. Forestillingen får premiere på Bora Bora d. 4. februar 2020 i et dobbeltprogram med Himherandit Productions anden nye forestilling Champions.

Vi leder efter atletiske performere med stærk scenetilstedeværelse og høj fysisk udholdenhed. Værket vil blive skabt gennem en kreativ devising proces og produktion (vil foregå på engelsk), som kræver performere, der er villige til at skubbe deres udholdenhed og fysiske formåen til ud over grænsen.

Vi søger en mangfoldig gruppe af stærke mænd og kvinder i forskellige køn og etnicitet. Forestillingen vil indeholde nøgenhed, og vi søger derfor performere, som er komfortable med deres kroppe og med at performe nøgne foran publikum.

Ansættelsesperiode for 3 professionelle dansere/performere; i alt 9 uger

Ugentlig løn: 6250,- (+ rejse og logi afhængig af performers hjemsted)

periode: 14. oktober-1. november 2019

periode: 2. -10. december 2019

periode: 20. januar-2. februar 2020

Forestillinger: 3.-7. februar 2020

Ansættelsesperiode for 2 nyuddannede dansere/performere; i alt 6 uger

Ugentlig løn: 5500,- (+ rejse og logi afhængig af performers hjemsted)

periode: 2. -10. december 2019

periode: 20. januar-2. februar 2020

Forestillinger: 3.-7. februar 2020

Audition:

Audition vil finde sted på Brobjergskolen, Studio 4 i Aarhus d. 17. juli 2019. For at ansøge om at deltage i audition, sendes et CV samt link til dokumentation af ansøgers tidligere dans/performances og en kort personlig introduktion på engelsk.
Ansøgningen sendes til kunstnerisk leder og koreograf Andreas Constantinou på andreas@himherandit.com senest d. 5. juli. Udvalgte ansøgere vil herefter blive inviteret til audition.
Alle udgifter i forbindelse med deltagelse i audition afholdes af ansøger.

Læs mere om Himherandit Productions her