Del

Fremtidens scenekunstforskere får fremover en unik plads på ISCENE.dk med Akademisk Indblik. Når de studerende afslutter en akademisk uddannelse inden for scenekunst, får de nu mulighed for at omskrive deres speciales tematikker til selvstændige artikler, så ISCENEs læsere kan orientere sig om de nyeste analyser og akademiske blikke på scenekunsten – netop nu.

Første artikel i serien Akademisk indblik er baseret på Cille Melgaards speciale med tematikken ”den medialiserede virkelighed” du kan læse artikel her:

Akademisk indblik – Virkeligheden har aldrig været så iscenesat som nu

Derudover tilbyder ISCENE også fremadrettet og i samarbejde med landets universiteter at være den faglige platform, hvor unge akademikere styrker formidlingen af aktuelle scenekunstneriske tiltag. Se eksempelvis de to reportager af artist talks på ILT Festivalen 2019, hvor dramaturgi-studerende fra Aarhus Universitet spurgte ind til to af festivalens internationale kunstneres visioner og greb.

Læs også: Når verden kollapser – artist talk med Agnès Limbos og Thierry Hellin