Del

Nørrebro Teater søger en dygtig multimediedesigner eller grafiker med flair for at omsætte vores grafik og plakater til kreative og iøjnefaldende webannoncer samt trykte annoncer. Du vil komme til at være en vigtig og afgørende brik i vores kommunikationsteam, hvor du på daglig basis vil arbejde tæt sammen med vores kampagnechef og være med til at udvikle nye tiltag. Jobbet vil også indebære, at du fra dag til dag skal løse in-house grafiske ad hoc-opgaver.

Du er kreativ og elsker at udvikle og skubbe til grænser indenfor reklame og markedsføring. Du kan arbejde med forskellige typer mennesker hver dag og er ikke ked af at arbejde selvstændigt og stå for at udvikle og producere indhold og koncepter fra ide til færdigt produkt.

KVALIFIKATIONER:

Vi vil gerne bede om, at du:

• Mestrer Photoshop, InDesign og Adobe Animate

• Kan producere webannoncer i HTML5

• Kan layoute annoncer til avis, bus og udendørsreklamer samt plakater og andre trykte medier

• Er hurtig til at udforme og eksekvere koncepter ud fra vores visuelle identitet

• Benytter dit eget hardware og software (computer samt Adobe pakken)

Det er en fordel, hvis du:

• Har erfaring med at producere video og vil kunne producere trailere og interviews

• Kan arbejde i Motion Graphics og formår at gøre vores grafik levende med øje for tidens visuelle og tekniske trends

• Kender til Final Cut (eller andre video redigeringsprogrammer)

OM NØRREBRO TEATER:

Vi tilbyder dig en fast kontorplads på en spændende og kreativ arbejdsplads med gode kollegaer. Nørrebro Teater er Danmarks største morskabsteater, og vi stræber efter at skabe teater for alle typer af publikum til alle tider.

ANSÆTTELSESVILKÅR:

Stillingen er en projektansættelse på 25 timer om ugen, som forløber i perioden fra 8. aug. 2019 til 31. maj 2020 med mulighed for forlængelse. Aflønning efter kvalifikationer, enten som faktureret honorar fra din egen virksomhed eller som lønansat.

ANSØGNING:

Ansøgning sendes til ph@nbt.dk. Medsend eksempler på dit arbejde. Ansøgningsfristen er senest fredag 28. juni 2019. Ansættelsessamtaler afholdes i uge 27.

VIL DU VIDE MERE? Kontakt kampagnechef Peter Horner på ph@nbt.dk LÆS MERE OM NØRREBRO TEATER HER