Del

Når Ulf Pilgaard i 2020 fejrer sin 40. sæson i Cirkusrevyen bliver det samtidig hans sidste sæson i teltet.

Det bliver et stort år med fejring af Ulf Pilgaards jubilæum og afslutning, når han sammen med Lisbet Dahl, Niels Ellegaard samt Cirkusrevy-debutanterne Mille Lehfeldt og Carsten Svendsen indtager scenen i TELTET på Bakken.

Når vi rammer sensommeren næste år, tager Ulf Pilgaard kostumerne på i Cirkusrevyen for sidste gang, men tidspunktet er velvalgt, forklarer han:

”I 2020 runder jeg 40 sæsoner i Cirkusrevyen, og så bliver jeg 80 år. Det synes jeg er nogle pæne tal at slutte på. Jeg føler, jeg kan være mig selv bekendt ved at stoppe i tide. Jeg kommer dog til at savne fællesskabet og det intense forløb, der er i arbejdet med Cirkusrevyen, men jeg glæder mig til at skulle se revyen nede fra salen fremover,” siger Ulf Pilgaard.

Niels Ellegaard er efter et års pause tilbage i Cirkusrevyen.

”Det føles godt at være tilbage, og jeg glæder mig til endnu en sæson på Bakken med alle mine venner, og så er det jo noget helt særligt at være med i Ulfs afskedssæson,” siger Niels Ellegaard.

Cirkusrevyen 2020 får to helt nye ansigter på plakaten. Mille Lehfeldt har siden barndommen medvirket i en lang række film, serier og teaterforestillinger. Hun har de senere år især optrådt med sin succesfulde satiregruppe PLATT-FORM. Nu går Mille Lehfeldt i fodsporene på sin mor Kirsten Lehfeldt, der i 1985 og 1986 stod på scenen i Cirkusrevyen.

“Jeg glæder mig til at lave revy for første gang, og jeg glæder mig til det enormt spændende og hårde arbejde, der ligger op til premieren, så vi sammen kan få skabt en god revy. Det er lidt sjovt, at min mor har stået på den samme scene, ovenikøbet da Lisbet og Ulf for første gang var med i Cirkusrevyen sammen. Nu får jeg æren af at være med i Ulfs sidste sæson, og det bliver stort,” siger Mille Lehfeldt.

Carsten Svendsen har allerede haft sin revydebut i Ganløse Revyen 2017, hvor han blev kåret som “Årets revytalent” ved både Revyernes Revy og Charlies Revy Galla. Han har desuden medvirket i en række teaterforestillinger, blandt andet som en af hovedrollerne i The Book of Mormon. I år medvirker Carsten Svendsen i Hjørring Revyen, men næste år går turen til Klampenborg og Cirkusrevyen.

Læs også: ISCENEs anmeldelse af The Book of Mormon

“Revy fascinerer mig. Det er en spændende genre, der både kan underholde, men også komme med en kommentar til samfundet. Jeg glæder mig til at prøve kræfter med Danmarks største revy og til at arbejde sammen med hele holdet,” siger Carsten Svendsen.

Cirkusrevyens instruktør Lisbet Dahl glæder sig til at arbejde sammen med næste års hold om at skabe endnu en sjov og underholdende forestilling.

”Vi har sammensat et fantastisk hold af både erfarne og helt nye kræfter i Cirkusrevyen. Jeg glæder mig til at byde Mille og Carsten velkommen i Cirkusrevy-familien, og så er det dejligt at få Niels tilbage. De kommer alle til at give en masse ny energi og kreativitet på scenen i en forrygende afslutningssæson for Ulf,” siger Lisbet Dahl.

Cirkusrevyen 2020 har premiere torsdag den 14. maj 2020 klokken 20.00
Læs mere på www.cirkusrevyen.dk