Sønderborg Sommer Revy kører på højeste blus og du kan stadig nå at se den – så vær med og vind billetter til revyen den 26. juli 2019.

Politik er altid godt stof i de danske sommerrevyer, men årets folketingsvalg og den efterfølgende regeringsdannelse op til sommerferien, gjorde det svært for revyerne at få det med: Revyerne var nemlig færdigskrevet og mange forestillinger i gang før valget den 5. juni.

Der findes dog undtagelser, for eksempel Sønderborg Sommer Revy, som har indlagt seks indslag med ”Breaking News:”

”Indspark, der kan og vil blive skrevet om og læst op, måske ikke fra dag til dag, men så fra uge til uge. På den måde formår årets revy elegant og aktuelt at lange ud til højre og venstre i Folketingssalen, uagtet hvem der kommer til at indgå i en regeringskonstellation,” skriver ISCENEs anmelder Lars Christian Wredström Wallenberg i sin anmeldelse af årets revy i Sønderborg.

Vind billetter til Sønderborg Sommer Revy

Hvilken politiker er, ifølge Sønderborg Sommer Revy, ny mand på revyholdet i Sønderborg? (Psst: Der er tale om fake news – og psst: Du kan finde svaret her.

Konkurrencen er afsluttet

For at deltage i konkurrence skal du indtaste din emailadresse, hermed tilmelder du dig ISCENEs nyhedsbrev og modtager anmeldelser, interviews og nyt om scenekunsten i din indbakke hver uge.

LÆS OGSÅ: Tilbageskuende revy i Sønderborg

Billetterne gælder til fredag d. 26. juli 2019 kl. 20.00

Læs meget mere om revyen her