Del

DYNAMO Circus Festival
8. - 10. august 2019
Odense havn, Byens Ø

Branchedag: torsdag d. 8. august 2019

En lille, men intens festival er lige på trapperne på Odense havn. DYNAMO Circus Festival begynder denne torsdag, og i år udvider festivalen med en branchedag. Her mødes nationale og internationale cirkus-artister, selvproducerende kunstnere og producenter for at diskutere branchens problematikker og overdrage erfaringer.

DYNAMO’s professionelle dag finder sted torsdag d. 8. august og har til formål at opretholde kunstens fællesskab og gennem erfaringsdeling holde kulturen i live. Og så er dagen tænkt som platform for, at nye venskaber og partnerskaber kan opstå.

Dagens program byder på oplæg, workshops og en performance lecture, der omfavner både de smukke og trælse aspekter, som følger med cirkusbranchen, ifølge holdet bag festivalen.

Et af dagens oplæg er talk og debat organiseret af Nordic Women in Circus Network og DYNAMO Workspace, der blandt andet har fokus på ligestilling. Her vil artist Signe Løve Anderskov fortælle, hvordan det er at være gravid i en branche, hvor arbejdet er afhængigt af kroppens egen stabilitet.

På selve festivalen kan publikum blandt andet se Gregarious, en forestilling om konkurrence og broderskab, der tager udgangspunkt i de to artisters eget venskab og partnerskab. Med overlegen fysik, spektakulære optrin og vittigt bid sætter de den menneskelige natur på spidsen i en nycirkus-perle om sportens menneskelige side, og i gruppen Tanters forestilling Vixen stilles der skarpt på samfundets indflydelse på kvinderollen. For hvad er en stærk kvinde og hvornår knækker hun?

Se traileren til Gregarious her:

Se traileren til Vixen her:

DYNAMO Circus Festival
8. - 10. august 2019
Odense havn, Byens Ø

Branchedag: torsdag d. 8. august 2019.
Dagen er arrangeret i samarbejde med Dansk Artist Forbund, Udviklingsplatformen for Scenekunst og Women in Circus Consortium.

Læs mere om festivalen og se hele programmet her