Del

Hattejagten
21. sep - 18. okt 2019
Teatret Riddersalen

Til september kan Per Pallesen, sammen med datteren Sofie Pallesen, opleves på scenen i en finurlig og musikalsk forestilling baseret på Sven Nordqvists børnebog Hattejagten, i Teatret Riddersalen på Frederiksberg. Det er samtidig et gensyn med børneteater, som han ikke har beskæftiget sig med siden sine helt unge år.

I 2013 kunne Per Pallesen fejre 50 års skuespillerjubilæum. Han har gennem årene haft et hav af roller i teaterforestillinger, revyer, shows, film, radio og tv-udsendelser. Han er kendt som den poetiske klovn med en unik timing og musikalitet, primært indenfor det musikalske og lystspilprægede repertoire.

Per Pallesens skuespillerkarriere begyndte da han for 56 år siden debuterede, som forkrop og hoved på den talende og syngende kamel i børneforestillingen Folk og røvere i Kardemomme By på Aalborg Teater, hvor han også er uddannet fra Aalborg Teaters Elevskole 1962-66.

Han vender nu tilbage til børneteatret, og kan fra 21. september opleves som Morfar i Hattejagten.

I forestillingen Hattejagten har Morfar har en hat, som han aldrig tager af. Bortset fra når han skal sove. Men en morgen er morfars hat væk … Pist væk. Så går jagten, i natskjorte og tøfler, til særegne eksistenser der byder på kaffe. Ad snørklede veje fører jagten Morfar tilbage til barndommens land.

Skuespiller og koreograf Sofie Pallesen skaber det koreografiske univers, og de mere eller mindre absurde karakterer Morfar møder på sin vej. Musiker Thomas Dinesen akkompagnerer løjerne live på scenen.

'Hattejagten' har urpremiere Teatret Riddersalen
Spilletid: 21. september-18. oktober 2019

'Hattejagten' er et samarbejde mellem Teater Baglandet og Teatret Riddersalen.

For børn på 5 til 10 år og deres voksne.

Læs mere om forestillingen her: www.riddersalen.dk/hattejagten/