Del

Carmen
9., 16. og 17. aug 2019
Opera Hedeland

Nu kan publikum snart igen åbne picnickurven under åben himmel til tonerne af en af operaens helt store klassikere. Opera Hedeland opfører nemlig Bizets Carmen, en passioneret kærlighedshistorie om den spanske sigøjnerpige, der tryllebinder mændene.

Når opera Hedeland har premiere på Carmen burde alle kunne se med, som Opera Hedelands direktør og operachef, Claus Lynge, siger:

Carmen er en oplagt begynderopera, men den er også særdeles populær blandt det erfarne publikum. Forståeligt nok, for melodierne er helt fortryllende, og der er både stort drama, lidenskabelige karakterer og en passioneret kærlighedshistorie”

Læs også: Interview med Claus Lynge

Historien om Carmen og Don José foregår i Spanien i 1830’erne, og er en historie om lidenskab, kærlighed, besættelse, forførelse og jalousi.

Andrea Pellegrini under prøverne til Carmen 2019 på Opera Hedeland.

Opera Hedelands Carmen opføres i år af nogle af genrens største stemmer, herunder mezzosopranen Andrea Pellegrini i titelpartiet og tenoren Magnus Vigilius som bejleren Don José. I kulissen og orkestergraven huserer ligeledes stærke kræfter med blandt andet den prisbelønnede norske instruktør, Runar Hodne og dirigenten Christian Kluxen.
 

'Carmen' spiller den 9., 16. og 17. august i hedelandet. Desuden er billetter til generalprøven den 7. august sat i åbent salg til halv pris.
Læs mere her operahedeland.dk