Del

Syng med Stig Rossen
22. august 2019
Tivolis Koncertsal

Det er ikke så tit, man får muligheden for at synge med Stig Rossen, men nu er den her! Og han har fyldt en aften med de største hits fra musicals som Les Misérables, Løvernes konge, Hair og Grease.

Musical og fællessang hører ikke sammen traditionelt set, men det har Stig Rossen sat sig for at lave om på. Med sig har han sangeren Christina Boelskifte, Tivoli Ensemblet og Tivoli Copenhagen Phil under ledelse af David Firman. Tivolis Koncertsal er rammen, når Stig Rossen og Christina Boelskifte giver smagsprøver fra deres store musicalrepertoire og så vil de have publikum med til at synge mere, bedre og vildere, end de selv troede, de kunne.

I 2013 kunne Stig Rossen fejre sit 25-års jubilæum som sanger. Blandt hans forestillinger i Danmark kan nævnes: Tordenskiold, Flagermusen, Les Misérables, Jesus Christ Superstar og Chess.

Læs også: At spille Chess på dansk (interview med Stig Rossen)

Christina Boelskifte er soul- og gospelsanger og optræder ofte med Big bands og som forsanger i Blast. Hun medvirker på et hav af Disneys produktioner bl.a. biografsuccessen Frost.

Koncerten arrangeres i samarbejde med Sangvær og Rytmisk Center.

Læs mere her