Del

Har du et skarpt visuelt blik og brænder du for at kommunikere? Så søger vi dig som vores nye studentermedhjælper! Som vores nye kollega er din primære mission at bidrage til promovering af Copenhagen Dance Arts events og generelle aktivitet i Danmark og internationalt.

Copenhagen Dance Arts producerer bl.a. Copenhagen International Dance Festival, der i 2019 spillede 40 forestillinger, og står bag Copenhagen Contemporary Dance School der årligt har ca 40 højprofilerede dansere fra 15 forskellige nationer under uddannelse. I 2019/20 lanceres landets måske største dansekunstevent i nogle af Danmarks smukkeste domkirker.

Desuden er en række events og produktioner i samarbejde med internationale organisationer planlagt fra 2020.

Dine opgaver vil primært være:

 • Realisering og udvikling af PR og markedsføringsstrategi
 • Kommunikation og formidling af organistationen, aktiviteter og kontakt til lokale, nationale og internationale medier og formidlere
 • Formidling via webpages
 • Formidling via sociale medier, primært Instagram og Facebook
 • Understøtte producenten i det daglige arbejde

Om dig:

 • Du brænder for at udvikle og realisere PR og markedsføring
 • Du har blik for gode billeder, gode historier og grafiske opsætninger
 • Du trives med at arbejde selvstændigt og er samtidig en teamplayer
 • Du kommunikerer særdeles godt på engelsk og dansk både skriftligt og mundtligt.
 • Du er formentlig i gang med en kandidat eller i slutningen af en bachelor/ professionsbachelor inden for medievidenskab, kulturformidling el. lign. Måske har du en grafisk eller journalistisk faglighed eller noget helt femte.
 • Kendskab til WordPresss og InDesign el. lign. værktøjer er et plus.

Arbejdstiden vil være på et gennemsnit på 8t/uge. Det er vigtigt at du kan sætte ekstra tid af op til store aktiviteter. Vi har selvfølgelig forståelse for spidsperioder på dit studie.

Copenhagen Dance Arts har siden 2005 skabt moderne dansekunst i form af forestillinger, film, uddannelse og events. I spidsen står kunstneriske ledere Lotte Sigh og Morten Innstrand med mange års erfaring fra ind- og udland.

Siden 2005 har de ligeledes stået i spidsen for Copenhagen Contemporary Dance School, der tilbyder en 3- årig diplomuddannelse og Postgraduate Program og uddanner internationale professionelle dansere.

I 2019 lancerede CDA Copenhagen International Dance Festival, der planlægges som tilbagevendende og voksende begivenhed i København.

Den primære arbejdsplads vil være på Udviklingsplatformen på Otto Busses Vej 5A, Bygn. 048, 2450 København SV.

Positivitet, tillid, store ambitioner, engagement, humor og højt til loftet er en del af vores DNA. Ideer er der masser af. Dine indspark er meget velkomne og din primære opgave er at realisere de gode ideer.

Frist for ansøgning er søndag d. 25. august 2019. CV, ansøgning og øvrigt relevant bilag sendes til info@cph-dance.com. Samtaler er onsdag d. 28. august 2019.

Henvendelser vedr. stillingen sendes til producent Helle Laursen på info@cph-dance.com og +45 30245351 c/o Dansehallerne, HC Andersens Boulevard 25, 3 . DK-1553 Copenhagen . Denmark . WWW.CPH-DANCEARTS.COM & WWW.CPH-DANCE.COM