Del

Særlige Søndage
Første event: 25. august 2019
Teater Refleksion

Teater Refleksion tager hul på en ny serie kreative familieworkshops med titlen Særlig Søndag. Til det første arrangement skal deltagerne prøve kræfter med filmkunsten og skabe små historier og film med den lettilgængelige stop motion-teknik.

Det er animator Katrine Glenhammer, der sørger for, at alle får den rette vejledning og hjælp under hele forløbet og i Teater Refleksions sal er der god plads til kreativ udfoldelse.

Arrangørerne beskriver stop motion som en aktivitet, der ofte bærer præg af koncentration og begejstring. Her kombineres nemlig håndværksmæssig og teknisk indsigt med læring og evnen til at få ideer.

På workshoppen får deltagerne udleveret alt den teknik, de skal bruge. Og der stilles kasser med figurer og teaterdukker mm. frem, som deltagerne kan gå på opdagelse i, når de skal finde karakterer og rekvisitter til deres historier. Man er også meget velkommen til at medbringe sine egne figurer, så længe de ikke er mere end 10 cm. høje.

Teater Refleksions Særlige Søndage består af fem søndage i alt fordelt over sæsonen. Her kombineres hygge og samvær med kreativitet og læring for hele familien, – og hver søndag har sit eget tema. Der arbejdes med alt fra skum, ler og animation til stop motion og teaterlege.

Læs mere om alle Teater Refleksions Særlige Søndage på hjemmesiden: www.refleksion.dk

Første kreative dag finder sted d. 25. august 2019.
Workshoppen er for børn fra 8 år og voksne.
Den finder sted søndag d. 25. august på Teater Refleksion. Billetter kan købes via www.refleksion.dk.
Tidspunkt: Kl. 13.00 – 16.00.
Underviser: Animator Katrine Glenhammer.
Pris: 100 kr. pr. deltager.