Del

City Singler - Gammel vin på nye tasker
Premiere 19. sep 2019
Galssalen i Tivoli

City Singlerne er igen klar til at tage publikum med på en rutsjetur gennem kvindelivet med en god portion kærlighed og selvironi. På grund af en rygskade bliver det dog uden Anne Louise Hassing i liveshows.  

City Singler har været tvunget til at lave et nyt koncept, da en rygskade har vist sig at være mere drilsk end først antaget, og Anne Louise Hassing desværre ikke når at blive klar til at lave liveshows og derfor må trække sig fra scenen. Hun medvirker dog fortsat som kreativ kapacitet og via sjove indslag på storskærme i selve showet.

LÆS OGSÅ: Interview med Trine Gadeberg -Hvordan er det at være kærester og kolleger på revyscenen?

City Singler består af Trine Gadeberg, Kaya Brüel, Anne Sofie Espersen og Anne Louise Hassing. Showet hedder Gammel vin på nye tasker og har premiere 19. september 2019 i Glassalen i Tivoli.

Læs mere her

City Singler - Gammel vin på nye tasker
Premiere 19. september 2019
Galssalen i Tivoli