Populært lige nu

Årets ultimative højdepunkt i TeaterVejle

Det er tid for præsentation af sæsonprogrammer og i Vejle har teaterforeningen TeaterVejle i et par år satset stort på at sende deres trykte...

HamletScenen søger produktionsansvarlig

Ansøgningsfrist: 28. april 2024.
Annoncespot_imgspot_img

City Singler – 10-års jubilæum og nu kun tre på scenen

City Singlerne er igen klar til at tage publikum med på en rutsjetur gennem kvindelivet med en god portion kærlighed og selvironi. På grund af en rygskade bliver det dog uden Anne Louise Hassing i liveshows.  

City Singler har været tvunget til at lave et nyt koncept, da en rygskade har vist sig at være mere drilsk end først antaget, og Anne Louise Hassing desværre ikke når at blive klar til at lave liveshows og derfor må trække sig fra scenen. Hun medvirker dog fortsat som kreativ kapacitet og via sjove indslag på storskærme i selve showet.

LÆS OGSÅ: Interview med Trine Gadeberg -Hvordan er det at være kærester og kolleger på revyscenen?

City Singler består af Trine Gadeberg, Kaya Brüel, Anne Sofie Espersen og Anne Louise Hassing. Showet hedder Gammel vin på nye tasker og har premiere 19. september 2019 i Glassalen i Tivoli.

Læs mere her

Seneste

Nyhedsbrev

Annonce

Udforsk videre

Annonce
Annonce

Scenekunstens Årsmøde 2024 sætter fokus på fremtidens scenekunst

Mandag den 3. juni afholdes Scenekunstens Årsmøde som en del af programmet for CPH Stage 2024. I år er temaet Scenekunstens fremtid og mødet...