Del

Teater Hund & Co. åbner sæson 2019/2020 som Østerbros nye bydelsteater for børn og familier. Forestillingerne skal spille på Krudttønden og administrationen har sin daglige gang på Østerbrogade 95 med tilhørende workshopsal, som netop er etableret med støtte fra Østerbro Lokaludvalg.

Denne etablering kommer til at betyde, at teatret kan åbne og rumme mange flere projekter end blot forestillinger. Teater Hund & Co. vil fremover være en forankret del af Østerbro. Det skal være et sted, der indtænkes i mange forskellige formater af kreative tiltag i bydelen, og teatret tager selv afsæt til mange af de kunstneriske, sjove, udviklende og bæredygtige tiltag, som både skal foregå i workshopsalen, på Krudttønden, på skoler og mange andre arenaer i bydelen.

LÆS OGSÅ: Beliggenhed var fatal for teater – Interview med Methe Bendix

Allerede i foråret 2019 blev der bl.a. i samarbejde med Kultur Østerbro afholdt workshops for 10 skoleklasser på Østerbro, og i indeværende sæson kommer der både huskunstnerforløb og turboforløb på de Østerbroske skoler. Derudover arbejder teatret på, at børn fra Østerbro skal være medskabere i udvalgte kunstneriske og kommunikative processer.

Se hvad der spiller på teatret denne sæson

Fakta om Teater Hund og Co.

Teater Hund & Co. er et Lille Storbyteater for både børn og voksne, støttet af Københavns Kommune. Teatret er stiftet af teaterfolk fra den danske teater-, performance- og dansescene, og har siden 2003 skabt forestillinger for børn og deres voksne, med den kunstneriske leder Methe Bendix som fast instruktør og dramatiker.