Del

Hanne Bjørnskov modtog torsdag aften hædersprisen ‘Årets Thorleif’ efter premieren på årets Esbjerg Revy. Prisen er indstiftet af Johnna og Leif Maibom, og uddeles hvert år til en person, der har gjort noget særligt for den danske revy. 

Leif Maibom begrundede valget af Hanne Bjørnskov med følgende: 
“Hanne er en ægte ildsjæl i revyverdenen. Hun kæmper med næb og kløer for sin egen revy i Esbjerg, samtidig med, at hun som groft underbetalt sekretær i RevyDanmark – (en sammenslutning af prof. revyer) – altid står til rådighed med råd, trøst og vejledning til alle de kunsteriske, men lettere forvirrede revydirektører landet rundt.”

Prisen er på kr. 8.000 og med priser følger en statuette i sten og kobber, der forestiller de små plastikssanddaler som Leif Maiboms Thorleif-figur altid havde på på scenen. Statuetten er tegnet af Gitte Geertsen og udført af Ronni Sørensen.

LÆS OGSÅ: Esbjerg revyen er politisk ukorrekt på den rigtige måde

ISCENEs anmelder skrev om dette års Esbjerg Revy:

“Det her er ikke en revy, der går helt nye veje, men den er godt på vej, også selvom der er enkelte svipsere. Så er man til en lidt skør revy, der tænker ud af boksen, så læg vejen forbi året vellykkede Esbjerg Revyen.”

Læs mere om prisen her