Del

Er du nysgerrig på, hvad der sker bag scenen, og hvordan skuespillets kunst fungerer? Det Kongelige Teater tilbyder i denne sæson et gratis indblik i hele repertoiret.

Tænker du, om skuespilkunst er noget for dig, eller vil du prøve kræfter med at synge opera? Så kan du i denne sæson være med eller blot kigge på, når scenekunsten udfoldes og tager form.

Det er fx muligt at se med på Teaterimpro, hvor skuespillerne fra Det Kongelige Teaters ensemble lægger manuskripterne på hylden og kaster sig ud i improvisationens kunst.

Du kan prøve kræfter med opera og fællessang, og se om du kan synge med på La Traviata og Carmen i Syng med Operakoret under ledelse af korsyngemester, Steven Moore. Eller høre forfattere, instruktører og medvirkende fortælle om de bøger, der har inspireret til nogle af sæsonens store forestillinger i Bogen bag.

For børn er der klassiske koncerter med musikere fra Det Kongelige Kapel. Og så er der mulighed for åbne sceneprøver på udvalgte balletter og operaer fra Det Kongelige Teaters repertoire til Åben opera og Åben ballet.

Det Kongelige Teaters gratis aktiviteter opdateres løbende på teatrets hjemmeside og på Facebook.