Del

Teater, dans, gadeperformances, installationer, udstillinger, foredrag, workshops – Vil du være en del af programmet på en af Danmarks største og hurtigst voksende kulturfestivaler?

H.C. Andersen Festivals har netop åbnet for ansøgninger om at blive en del af festivalen i 2020. I uge 34 præsenterer festivalen en bred vifte af kulturoplevelser, der relaterer sig til H.C. Andersens univers – med noget for alle aldersgrupper. Der er plads til mange forskellige udtryk og fortolkninger fra både etablerede og nye kunstnere og kulturaktører. H.C. Andersen Festivals har oplevelser for enhver – men ikke alt skal være for alle.

Fem værdiord er rammen for festivalprogrammet

For at komme i betragtning skal dit projekt forholde sig til en eller flere af de fem værdier i H.C. Andersens univers, som udgør rammen for H.C. Andersen Festivals:

•    Det grænseoverskridende
•    Mønsterbruddet
•    Tingenes og teknologiens magi
•    Fællesskabets flertydighed
•    Det magtfulde sprog

Her kan du læse mere og hente inspiration i værdiordene.

Ansøgning

Vil du ansøge om at blive del af det officielle program for H.C. Andersen Festivals 2020 i Odense, skal du indsende din ansøgning via www.hcafestivals.dk senest den 1. november 2019.

Ansøgningerne vurderes og udvælges af festivalens fagkomitéer. Mere end 30 fagpersoner fra kulturlivet og uddannelsessektoren arbejder frivilligt i festivalens Kultur- og Uddannelseskomité.

Se ansøgningsskema her