Del

Den Skaldede Frisør - The Musical

5. mar - 10. maj 2020

Falkoner Salen  og Musikhuset Aarhus

Thomas Helmigs første single til musicalen Den Skaldede Frisør – The Musical, ‘Ny dag’, blev udgivet i fredags, og du kan lytte til den her.

I 1999 skrev Thomas Helmig sangen ”The one and only” til Susanne Biers film Den Eneste ene. I dag, tyve år senere, har Thomas Helmig og Susanne Bier genoptaget samarbejdet på et nyt projekt, baseret på en anden af Susanne Biers succesfilm: Den Skaldede Frisør. Samarbejdet skal forvandle filmen til Den Skaldede Frisør – The Musical, og Thomas Helmig skriver alle sangene. I fredags udkom den første sang ”Ny dag” til musicalen, som bliver forestillingens åbningsnummer. BT har tildelt sangen fem stjerner.

Forestillingen vil udelukkende indeholde nyskrevne sange af Thomas Helmig, og flere af dem vil blive udgivet i Thomas Helmigs egne versioner forud for musicalens verdenspremiere d. 5 marts næste år i det ombyggede Scandic Falkoner.

Læs også: Filmsuccesen Den skaldede frisør bliver til stjernebesat musical

Thomas Helmig Susanne Bier Den Skaldede Frisør The Musical
Susanne Bier og Thomas Helmig. Foto: Miklos Szabo