Del

Fra hun var helt lille, vidste hun, at det var dét, hun skulle. Hun forelskede sig allerede som 4-årig i teatret og har gjort det til sin ting at omfavne fejlene og hylde det menneskelige, så man kan mærke, at der er noget på spil. I denne udgave af Instruktøren har ordet skal vi møde Nanna Cecilie Bang, der er huskunstner på Aarhus Teater.

ISCENE har mødt instruktøren til en snak om at lave fejlen til en hel scene i sig selv og have en ærlig kontakt med publikum.

Lyt til podcasten her:

Nanna Cecilie Bang

Nanna er uddannet fra Skuespillerskolen ved Aarhus Teater i 2014, og modtog i 2015 Reumerts Talentpris. Nanna Cecilie Bang er både skuespiller, instruktør og dramatiker og i 2017 skrev og spillede hun monologen True. Story på Sort/Hvid og i 2018 var det den anmelderroste forestilling My Heartache Brings All the Boys to the Yard på Aarhus Teater. Hun er huskunstner på Aarhus Teater og skriver to forestillinger i denne sæson: Manifest for skrøbelige autoriteter på Studioscenen, der netop har spillet, og Alt er umuligt – de skuespilstuderendes afgangsforestilling på Stiklingen.

Podcasten udarbejdes i et samarbejde mellem ISCENE.dk og Alex Hein.

Alex Hein er scenekunstnerisk iværksætter, sufflør og instruktørassistent på Det Kongelige Teater. Derudover er han kunstnerisk leder af Teater Birgitte og filmselskabet BirgitteFilm, projektleder for teaterformidlinginitiativet Take Me To The Theater og fast teater- og kulturlydreporter hos scenekunstpodcasten Den Fjerde Væg og ISCENE. Alex Hein er en af ISCENEs unge stemmer.

Skuespiller Anna Søgaard Frandsen er speaker.