Del

KGL Dansk vol. 7: Reading

29. nov 2019, kl. 13-16

Skuespilhuset, Mellemgulvet

KGL Dansk er skuespilhusets laboratorium, der skal sikre, at dansk teater til stadighed udvikler originale fortællinger. Den 29. november kan publikum helt gratis opleve fem udvalgte, nye danske fortællinger af blandt andet dramatiker Aleksa Okanovic og skuespiller Rosalinde Mynster.

Det Kongelige Teater afholder for syvende gang workshops på baggrund af indsendte forslag, hvor fem udvalgte og vidt forskellige fortællerstemmer kobles sammen med instruktører, der i tæt samarbejde med forfatterne/dramatikerne udvikler teksterne og deres sceniske potentialer.

Program for 29. november 13.00-16.00

“Regnbuefar” Af Mikkel Trier – Instruktør Henrik Grimbäck
“Eksem” af Aleksa Okanovic – Instruktør Henrik Grimbäck
“Female gaze” af Alias – Instruktør Line Paulsen
“Middagen” af Rosalinde Mynster – Instruktør Anna Balslev
“Operation” af Sven Vinge – Instruktør Madeleine Røn JuulF

Arrangementet er gratis, men der kræves pladsbillet.

Læs mere om arrangementet her