Del

Broerne i Madison County

Premiere 11. September 2020

Fredericia Teater

I den kommende sæson sætter Fredericia Teater Broerne i Madison County på scenen. Det romantiske drama er bedst kendt i filmudgaven, der udkom i 1995 med Clint Eastwood og Meryl Streep i hovedrollerne.

I Fredericia Teaters produktion vil det være musical-stjernerne Bjørg Gamst og Lars Mølsted, der også privat danner par, som indtager hovedrollerne.

Forestillingen kan opleves på Fredericia Teater til næste efterår fra den 11. september 2020.

Fredericia Teater offentliggør yderligere 11 nyheder til repertoiret for den kommende sæson 2020-2021. Heriblandt er verdenspremieren på musicalen SHE LOVES YOU, der blev udskudt fra sidste sæson og en forlængelse af Disneys Musical TARZAN med to uger. 

LÆS OGSÅ: ‘Tarzan’ er musical i verdensklasse

Udsigten til en sæson med mere på programmet end nogensinde, skaber henrykkelse hos Teaterchef Søren Møller. Han udtaler:

”Fra 1. januar 2020 får Fredericia Teater ny status med nationale forpligtelser inden for musical-genren. Den kommende sæson understreger med al tydelighed, at vi er blevet Hele Danmarks Musicalteater, og jeg glæder mig helt vildt til, og over, at vi skaber oplevelser i særklasse til danskere i hundredetusindvis. Det er jeg super-stolt over!”

LÆS OGSÅ: Premieren på She loves you udsættes