Del

Sunset Boulevard

14. august - 22. august 2020

Den Jyske Opera, Musikhuset Aarhus

Tammi Øst indtager rollen som den sky og glemte diva fra stumfilmsæraen, Norma Desmond, i august 2020, når Den Jyske Opera sætter Andrew Lloyd Webbers ikoniske musical Sunset Boulevard på scenen.

I et setup med Aarhus Symfoniorkester, Den Jyske Operas Kor og et stort internationalt ensemble i Musikhuset Aarhus skal Tammi Øst gå i fodsporene på Hollywoodikoner som Glenn Close og Gloria Swanson.

Udover Sunset Boulevard byder Den Jyske Operas sæsonprogram også på opera og knivskarp krimi i Verdis Rigoletto. Til foråret 2021 kommer kærlighedsfesten ud af kontrol i fortidens feudale Frankrig i Poul Schierbecks Fête galante, når den tredje opera i Den Danske Serie tager på danmarksturné.

Se hele deres sæsonprogram her