Del

Teatret Cantabile 2 i Vordingborg søger gravide kvinder med termin før januar 2020. Kvinderne skal medvirke i en kort kunstvideo fra fødslen og efterfølgende interviews om oplevelsen.

Optagelserne fra fødslerne skal bruges i forbindelse med forestillingen Guds lam, der har premiere i januar 2020. Teatret søger flere forskellig lokale medvirkende til forestillingen, og de gravide kvinder vil blandt andet blive interviewet på scenen om deres oplevelse med fødslen.

Kontakt teatret på tlf. 55 34 01 19 og spørg efter Charlotte eller Karolina eller send en mail til teater@cantabile2.dk, hvis det har fanget din interesse.

I forestillingen GUDS LAM fortolker Cantabile 2 de tolv paneler fra den verdensberømte altertavle i St. Bavo katedralen i Gent. Kunstværket portrætterer arketyper i den vestlige kultur: Hvem er vor tids Adam og Eva, Jomfru Maria, Johannes Døberen, korsridderne og offerlammet. Forestillingen har premiere den 24. januar 2020.

The Ghent Altar.

Læs mere om forestillingen her