Del

24 hemmeligheder 1.-21. december Teater ZeBU og Børnekulturhus Ama’r

Santa Sings 1. -11. dec 2019 Dramafronten, forskellige steder i København

Kan du ikke få nok af jul og hvad der dertil hører af hemmeligheder og låger med skjulte overraskelser? Så kan du nu kaste dig over scenekunsten i København, for her tilbyder Teater ZeBU et julekoncept til børn og Dramafronten et til de voksne i form af en julekalender-føljeton.

Dramafronten, der skriver ny dansk dramatik byder publikum til en tur rundt i det Københavnske byliv, med den tragikomiske julekalender-musical SANTA SINGS, som i seks afsnit inviterer indenfor i en lejlighed, vinkælder, musikbutik og op på toppen af Rundetårn med en musical-føljeton.

SANTA SINGS udfoldes om fire karakterer, der går dårligt i spænd og er tvunget til at tilbringe december måned sammen. Problemerne tårner sig op og får festlig lyd i form af alskens instrumenter fra tuba til triangel og guitar til trommer, mens publikum inviteres til at synge med på dagens sang. Og skulle man gå glip af et afsnit, kan man sagtens følge historien alligevel.

For børn fyrer Teater ZeBU og Børnekulturhus Ama’r den af med byens største julekalender. Her udformes et stort oplevelsesunivers med 24 ’låger’, som publikum, daginstitutioner, skoler og klubber kan få lov at være med i.

Bag hver låge gemmer sig et rum med historier og hemmeligheder og rummene i den interaktive julevandring er skabt af mere end 30 kunstnere – fra lyd- og lysdesignere til radiodokumentarister og filminstruktører.

Der er også mulighed for, at børnene og deres voksne selv kan være kreative – og trænger man til en pause, så kan man altid få nogle æbleskiver og børnegløgg.

Dramafronten, Santa Sings, 1. – 11. december, spiller på ULIGE datoer. Billetprisen er ”Donér, hvad og hvis du vil”: Hatten og mobilepay går rundt efter her opførelse. Læs mere her

Teater ZeBU og Børnekulturhus Ama’r, 24 hemmeligheder, 1.-21. december. Læs mere her