Del

Den skaldede frisør - the musical

Premiere 5. marts 2020

Scandic Falkoner og Musikhuset Aarhus

I fredags løb parret Silas Holst og Jakob Fauerby med sejren i Vild med Dans på TV2 og har man ikke fået nok af deres makkerskab, er der godt nyt forude. Jakob Fauerby bliver nemlig en del af castet til musicalen Den skaldede frisør – the musical, der har premiere i marts 2020.

I musicalen, der bygger på Susanne Biers romantiske komedie fra 2012, kan Jakob Fauerby opleves i rollen som Alessandro. Dermed kommer han til at spille over for Silas Holst, der allerede er offentliggjort i hovedrollen som Patrick. Alessandro og Patrick er i musicalen gamle barndomsvenner, der møder hinanden igen til Patricks bryllup. Her slår det pludseligt gnister mellem de to, og Patrick kommer i tvivl om brylluppet.

Silas Holst og Jakob Fauerby glæder sig til at bringe det gode samarbejde fra dansegulvet med ind på teaterscenen.

”Jeg har altid synes, at Jakob er en meget dygtig skuespiller, så det bliver dejligt, at han nu kan lære mig noget. I Vild med Dans har det været mig, der har skullet lære ham alt muligt, men skuespillet er hans metier. Samarbejdet er gået virkelig gnidningsfrit, og vi nyder hinandens selskab. Han er dejligt skæv og kreativ, og vi har sporet os ind på, hvordan vi arbejder bedst sammen. Vi kender hinanden så godt nu, at vi starter et helt andet sted end med en spiller, jeg ikke har mødt før: der er ikke så meget blufærdighed, der skal graves igennem. Jeg glæder mig!” siger Silas Holst.

”Jeg er helt på toppen over, at Silas og jeg får lov til at fortsætte vores samarbejde og venskab! Det er både helt vildt fedt og trygt at kaste sig ud i et nyt, stort projekt sammen med Silas. Vi skal ind og synge sammen til en vildt fed sang, og det er bare fedt, at det ikke slutter med Vild med Dans. Jeg har gennem hele mit arbejdsliv været velsignet af at arbejde sammen med nogle helt vidunderlige mennesker – og der er Silas bestemt en af dem. Det eneste, der er ærgerligt ved Silas, er, at han ikke har humor, men det får vi ekstra tid til at arbejde på nu,” siger Jakob Fauerby.

Musicalens øvrige medvirkende er blandt andet Xenia Lach-Nielsen, Niels Olsen, Maria Lucia, Bodil Jørgensen og Benjamin Boe Rasmussen.

LÆS OGSÅ: Nu kan du høre Thomas Helmigs nye sang til musicalen Den Skaldede Frisør

Den skaldede frisør - the musical af One And Only Musical har verdenspremiere i Scandic Falkoner 5. marts 2020 og efterfølgende Musikhuset Aarhus fra den 24. april 2020. Læs mere her