Del

We open our mouth - and listen

17. - 21. dec 2019

The Gate Theatre, London

I december måned spiller ikke mindre end to danske forestillinger på The Gate Theatre i London. We open our mouth – and listen af iscenesætter og performer Anika Barkan er en af de forestillinger, der er aktuel på Notting Hill-teatret. 

Anika Barkan blev inviteret til The Gate Theatre, efter forestillingen var blevet vist på CPH STAGEs Internationale dage i år. Alice Malin, der er leder af Actors Touring Company i London og som samarbejder med The Gate Theatre, så en stor værdi i forestillingens intelligente måde at kombinere det politiske med det personlige – alt sammen med en lethed og et stærkt kunstnerisk drive.

“Jeg blev ramt og imponeret af værkets mange aspekter, der for mig skilte sig ud blandt forestillingerne på CPH Stage. Værket, der er skabt og performes af Anika Barkan, med original musik af Mika Forsling, er intellektuelt stringent, formmæssigt legende og humoristisk,” siger Alice Malin om forestillingen, der nu spiller på The Gate Theatre.

LÆS OGSÅ: En lille perle – Anmeldelse af Landet uden drømme

Det anmelderroste teaterkompagni Fix & Foxy, der blandt andet stod bag Dark Noon på Teater Republique i denne sæson, havde også en forestilling på det britiske teater i december. Fix & Foxy har et løbende samarbejde med teatret og denne gang var det forestillingen Landet uden drømme, der blev præsenteret på The Gate Theatre.

Læs mere om The Gate Theatre her

We open our mouth - and listen af Anika Barkan, 17. - 21. december 2019 på The Gate Theatre, London.