Del

Jette Rendbøll bliver fra årsskiftet ny udviklingschef på Teatret Svalegangen. Her skal hun matche teatret med erhvervslivet. 

Jette Rendbøll har de seneste 10 år haft stor succes med at matche erhvervslivet med ARoS og DGI Verdensholdet. Nu skal hun stå i spidsen for at skabe nye partnerskaber og udbygge Teatret Svalegangens erhvervsgruppe BRØLET.

Teatrets direktør og kunstneriske chef Per Smedegaard udtaler: 

”Teatret Svalegangen er i dag et af Danmarks mest markante og profilerede samtidsteatre. For at fastholde og videreudvikle den position kræver det et tæt og frugtbart samarbejde med erhvervslivet til vidensdeling og økonomisk opbakning. Vi er de seneste år nået et stykke, men med Jette bag roret er jeg sikker på, at vi indfrier vores ambitioner. Jette har bevist det før, og jeg ser frem til, at vi sammen skal bygge flere broer mellem teatret og erhvervslivet.”

Jette Rendbøll supplerer: “Jeg har altid haft et stort hjerte for Teatret Svalegangen […] jeg elsker, at teatret tager fat i emner, der er vigtige at debattere og have med i bagagen på livets vej. Og så ser jeg særligt frem til en af teatrets store satsninger, UNITED CHANGE, hvor vi i den grad bygger bro mellem erhvervslivet og scenekunsten, når vi de næste år iscenesætter FN’s verdensmål. Her har teatret allerede etableret unikke samarbejder med Aarhus Vand, NRGi og EGE tæpper, og det arbejde glæder jeg mig til at udbygge.”

Læs mere om Teatret Svalegangen her