Del

Det bliver sangerinden Fallulah, der skal spille Maria Magdalene, mens Erann DD spiller Judas, Martin Brygmann bliver Kong Herodes og Bjørn Fjæstad den magtfulde Pontius Pilatus. Christoffer Brodersen indtager rollen som Jesus i Underholdningsorkestrets 50-års jubilæumskoncert-udgave af rock-musicalen Jesus Christ Superstar.

Jesus Christ Superstar er en rockopera af Sir Andrew Lloyd Webber med tekst af Tim Rice og den blev første gang opsat på Broadway i 1971, inden den året efter havde premiere i London. Forestillingen handler om Jesu sidste tid på Jorden og fortælles primært fra disciplen Judas’ synspunkt. Forestillingens omdrejningspunkt er relationen mellem Judas og Jesus, men rummer samtidig et trekantsdrama mellem Jesus, Judas og Maria Magdalene.

Direktør for Danmarks Underholdningsorkester, Andreas Vetö, udtaler:
​”Vi har samlet et dream team af landets dygtigste sangere til at fortolke alle de fantastiske sange i JESUS CHRIST SUPERSTAR sammen med Danmarks Underholdningsorkester. Jeg tør derfor godt love, at publikum kan se frem til en af de bedste vokale musicaloplevelser nogensinde!”

LÆS OGSÅ: Nobody puts Baby in the corner – Musicalen Dirty dancing vender tilbage

​Danmarks Underholdningsorkester er landets eneste musiker-ejede orkester og har eksisteret som sådan siden januar 2015. Orkestrets rødder strækker sig dog 80 år tilbage til grundlæggelsen i 1939 og har især opnået bred international anerkendelse gennem dets 20-årige samarbejde med chefdirigent Adam Fischer.

Læs mere her

Teaterkoncertudgaven af Andrew Lloyd Webber og Tim Rice’s klassiske forlæg, har premiere den 26. september på Det Kongelige Teaters Gamle Scene, hvorefter forestillingen tager på turné i landet i oktober 2020.