Del

Har du mistet en mand, kone, mor, far, bedstemor eller bedstefar? Og kunne du have lyst til at dele dine minder om den person og lade dem få nyt liv i en forestilling? Så er det dig Aarhus Teater leder efter. Teatret søger et dødsbo og pårørende, der vil dele minder om den afdøde til en forestilling.

Forestillingen DØDSBO får urpremiere 20. maj 2020 og for at kunne realisere forestillingen søger Aarhus Teater nu et hus eller en stor lejlighed i Aarhus eller omegn. Derudover er de også særligt interesserede i at en eller flere pårørende vil dele anekdoter, der knytter sig til ting i den afdødes hjem. Det kan være alt fra en sofa, til en pyntegenstand, til et kortspil, som kan være med til at fortælle historien om det liv, der har levet i det hjem, hvor forestillingen opsættes.

Det praktiske

Forestillingen skal spille i perioden 20. maj – 13. juni 2020, men Aarhus Teater vil gerne have mulighed for komme i hjemmet allerede fra uge 17, hvor prøveforløbet begynder.

Aarhus Teater vil være i tæt og respektfuld dialog med de pårørende, og i samtale med dem finde ud af, hvad der praktisk kan lade sig gøre.

Aarhus Teater vil naturligvis påtage sig ansvaret for det praktiske omkring forestillingen og der vil være tilknyttet teknisk personale under hele perioden.

Interesserede kan skrive til koordinator Anne Basse på udflugten@aarhusteater.dk eller ringe på tlf. 4213 4669 (telefontid onsdage kl. 15-17. Vi besvarer alle seriøse henvendelser.) 

Om Dødsbo

Med forestillingen DØDSBO vil Aarhus Teater invitere ind i det levede liv hos en afdød. Forestillingen vil tage sit udgangspunkt i minder og hvordan den afdøde huskes. Ud fra de pårørendes egne historier vil instruktør Sargun Oshana i samarbejde med de to medvirkende skuespillere skabe forestillingen DØDSBO.

Det bliver et sanseligt og bevægende møde med døden, de tanker man står tilbage med, når man har mistet, men i lige så høj grad en hyldest til det liv som blev levet.

Dødsbo er skabt af den prisbelønnede instruktør Sargun Oshana. På scenen kan man opleve de to skuespillere Ellaha Lack og Anders Skov Madsen. 

DØDSBO spiller i perioden 20. maj – 13. juni.

Læs mere om Aarhus Teater her