Del

Er du scenekunstner med fokus på børn og unge og vil du inspireres af europæiske kolleger i et givtigt samarbejdsprojekt med 14 andre kunstnere? Så er det kunstneriske laboratorium Different Bodies Lab måske noget for dig.

Kunstner-laboratoriet holdes i Stamsund, Lofoten fra 8.-18. september 2020. Scenekunstnerne som deltager bor og arbejder sammen i 8 dage. Det er tre pladser til scenekunstnere baseret i Danmark, som deltager sammen med kunstnere fra Belgien, Irland, Norge og Skotland.

EU-projektet PUSH+ er et treårigt samarbejdsprojekt støttet af Creative Europe Samarbejdspartnerne er fra Norge, Belgien, Irland, Skotland, Danmark og Thailand.

Laboratoriet arbejder bl.a. med spørgsmålene:

  • What is a body and how do our bodies connect with our sense of self?
  • What is the connection between body, society and performing arts?
  • What kind of bodies do we see on stages – and whose bodies are missing?
  • What is the impact of how we treat our bodies and how we talk about (or not talk about) bodies?
  • How does the lack of diversity of bodies on stages impact on young audiences?
  • How can we open up for new perspectives, and perceptions, where ideas and practices about different bodies are being stretched and challenged?
  • How can an artistic space be given for different bodies to move and communicate, and at the same time move our perceptions and minds?
  • How can a broad variety of bodily expressions help us reflect through a psychical approach?

Laboratoriet har en åben og udforskende tilgang til tematikken, og arbejder med at skabe bedre repræsentation i scenekunst for et ungt publikum.

Leder for kunstner-laboratoriet er Tone Pernille Østern.

Deadline: 6. marts 2020

Ansøgningen sendes til Udviklingschef Pernille Møller Taasinge på pernille@abendans.dk senest den 6. marts.  Du skal læse guidelines godt igennem (som ligger på linket her…) og bruge det ansøgningsskema som du finder herunder:

Har du spørgsmål, er du velkommen til at skrive til Pernille eller ringe på 2636082.

Læs mere om projektet her