Del

Højskolesangbogen er en hyldest til, hvordan vi med vores fælles musikarv kan fejre de gode tider og især stå sammen i de svære. Publikum kan nu opleve den relevante forestilling online via KGL Xtra.  

Højskolesangbogen er en forestilling om danskhed og om alt det, der binder os sammen. Historien, der fletter nye fortolkninger af Højskolesangbogens elskede sange sammen, handler om en epidemi, der rammer verden og vender op og ned på det Danmark, vi kender. Om hvordan vi som folk finder trøst i musikken, der danner rammen om et sammenhold, hvori et nyt slags Danmark skabes i resterne af det gamle.

Om valget af Højskolesangbogen til KGL Xtra udtaler skuespilchef Morten Kirkskov:

Højskolesangbogen er yderst relevant, næsten for relevant lige nu, fordi det er en fortælling om at søge fællesskabet i svære tider, og om alt det, der binder os sammen uanset, hvor vi er, og hvem vi er.”

Forestillingen kan streames på KGL Xtra HER

Se mere om forestillingen HER