Del

Cirkusrevyen har besluttet at udskyde premieren som følge af coronaudbruddet. Det betyder forestillinger helt ind i vintersæsonen.

Premieren bliver rykket fra 14. maj til 2. august og det betyder blandt andet, at en lang række af Cirkusrevyens forestillinger rykkes til nye dage.

En anden konsekvens er yderligere at Cirkusrevyen for første gange nogensinde skal spille ind i vintersæsonen. Der vil nemlig være forestillinger helt indtil december.

“Det var i forvejen en helt speciel sæson i år med Ulf Pilgaards jubilæum og afslutning i revyen, men hele denne her situation har tvunget os til at være kreative”, lyder det fra Torben ‘Træsko’ Pedersen, der fortsætter:

“Det er lykkedes os at flytte alle de berørte forestillinger til nye dage, så alle, der har købt billet, stadig får mulighed for at se Ulf Pilgaards sidste sæson.”

Torben ‘Træsko’ Pedersen understreger desuden, at de af de over 100.000 gæster, der må vente helt til vinter med at se revyen, ikke skal frygte at komme til at fryse. Teltet på Dyrehavsbakken vil nemlig blive opvarmet.

Find de nye spilledage her.