Del

Over 20.000 har nu været i teatret hjemme i stuerne igennem Det Kongelige Teaters online initiativ KGL Xtra. Nu kan publikum også opleve Shakespeares berømte kærlighedstragedie derhjemme.

Den klassiske historie om det unge, forelskede par, som kun kan forenes i døden, kan ses på KGL Xtra med Thomas Hwan og Danica Curcic i hovedrollerne.

”Shakespeares Romeo og Julie er ikke uden grund blevet kaldt verdens største kærlighedstragedie. Aldrig har en forelskelse været så vild, og aldrig har kærligheden haft så tragiske konsekvenser. Alt dette kan opleves i denne legesyge version af Elisa Kragerup fra Det Kongelige Teater,” udtaler skuespilchef Morten Kirkskov.

Forestillingen spillede for fulde sale i 2015, og det var første gang siden 1874, at Shakespeares klassiske kærlighedsdrama blev opført som skuespil på Det Kongelige Teater.

Forestillingen kan streames lige nu på KGL Xtra, som er Det Kongelige Teaters nye, digitale initiativ, der skal give publikum adgang til scenekunsten, mens teatrets huse er lukkede pga. Corona.

Publikum har allerede taget KGL Xtra til sig, og på nuværende tidspunkt har 23.000 sat en af de fire tilgængelige forestillinger på derhjemme.

Det gælder musikforestillingen Højskolesangbogen, operaen La bohème, balletten Napoli samt lydoptagelsen af operaen Orfeus.

Se mere om KGL Xtra HER

Se Romeo og Julie på KGL Xtra HER