Del

Teatercentrums direktør Henrik Køhler interviewer i corona-tiden aktører fra teaterlivet. De deler deres planer og fortæller om udfordringerne, men også det positive, som en krise kan åbne vores øjne for.

I en række videointerviews på Teatercentrums Youtube-kanal kan interesserede møde børne/unge-teatrene midt i krisen. Her svarer de på spørgsmål om, hvad de helt konkret gør og hvordan både plan A, B og C lyder i en usikker tid. På Youtube-kanalen ligger allerede interviews tilgængelige fra Det lille teater og Marionetteatret, Teater Mikado og Teater UbeStemt og der offentliggøres løbende nye.

Trine Wisbech fra Det lille teater og Marionetteatret fortæller blandt andet om de udfordringer, de har med at arbejde på de kommende forestillinger, men også om, hvordan de oplever et meget trofast og tålmodigt publikum, hvor flere blandt andet har doneret de allerede købte billetter til teatret.

Se alle interviews her