Populært lige nu

★★★★★☆ Arven – fremragende ensemblespil i stærkt repertoirevalg

Arven på Det Kongelige Teater er magisk teater, man kan flytte ind i. Over otte timer skaber dramaet forbindelse mellem nutid og fortid i...

Kristian Grumme: “Publikum får en meget intim oplevelse, når skuespilleren er under en meter fra dem”

I 2021 kunne publikum for første gang officielt opleve Grummes Teater, da der var premiere på den stedsspecifikke vandreforestilling Baldersbæks Stemmer. ISCENE tog en...

Statens Kunstfond vil have flere navne i spil til deres legatudvalg

Kunstnere, kunstkyndige og andre med stor indsigt og viden kan som noget nyt melde deres interesse for at sidde i et af Statens Kunstfonds...
Annoncespot_imgspot_img

Nykøbing F. Revyen aflyser årets forestilling

Revydirektør Mickey Pless og resten af holdet bag revyen har besluttet at aflyse årets revy på grund af coronasituationen. Det er uendelig trist, lyder det fra Mickey Pless. 

Torsdag den 11. juni 2020 klokken 20 skulle tæppet være gået for premieren på årets revy i Nykøbing Falster. Sådan bliver det ikke. Revydirektør og kapelmester Mickey Pless har efter mange overvejelser besluttet at aflyse årets Nykøbing F. Revy på grund af coronasituationen. 

Annonce

”Nykøbing F. Revyen spiller ikke i år. Det er uendelig trist, men nødvendigt. Jeg vil ikke lægge skjul på, at det har været en særdeles svær beslutning at træffe, og vi har sammen med vores samarbejdspartnere lige til det sidste gennemgået scenarier og mulige alternativer, men konklusionen er desværre blevet, at vi er nødt til at aflyse årets revy,” siger Mickey Pless. 

Det er i den grad en ny situation for Nykøbing F. Revyen, men også for Nykøbing Falster som by. Siden 1912 har revy været synonym med sommeren i Nykøbing Falster, hvor flere end 30.000 gæster i sommerens løb har lagt vejen forbi Nykøbing Teater. Men i år bliver Danmarks næststørste revy altså ikke opført. 

”Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg og hele holdet bag revyen er utroligt ærgerlige over, at det er kommet til dette. Vi havde glædet os til at stå på scenen og give vores gæster en fantastisk oplevelse. Jeg er også ked af det på byens og kommunens vegne. Jeg ved, hvor meget det betyder for handelslivet, for restauranter og cafeer, at der er sommerrevy, men i år kan vi ikke give dem det, og det er jeg meget ked af,” siger Mickey Pless og fortsætter: 

”Situationen gør simpelthen, at det ikke er forsvarligt. Jeg vil ikke udsætte mit hverken hold eller mine gæster for den risiko, der er forbundet med at gennemføre forestillingen, og det vigtigste er altså medarbejdernes og gæsternes sikkerhed. Samtidig er der for meget uvished om forsamlingsforbuddet, der kan blive sat op til 500 personer fra 11. maj, men myndighederne siger samtidig, at det kan blive ændret løbende. Det gør det alt for usikkert for os,” siger Mickey Pless. 

De gæster, der allerede har købt billetter til årets revy, vil de kommende dage blive kontaktet på mail, hvor de har mulighed for allerede nu at få overflyttet deres billetter til sæson 2021, før det officielle billetsalg går i gang den 1. juli kl. 11.00. Derudover har de mulighed for at få konverteret sine billetter til et gavekort (gældende sæson 2021) eller at få refunderet sine billetter til fuld pris. 

”Vi håber at ringe mange af vores kunder vil støtte os i denne svære situation og ikke vælge at få refunderet deres billetter. Det vil betyde uendelig meget for den videre drift af Nykøbing F. Revyen” siger Mickey Pless 

”Jeg vil gerne love, at vi er tilbage i 2021 med et stærkt hold. Vi vil lægge alle vores kræfter i at skabe en revy, der ikke efterlader nogen tvivl om, at selvom vi ikke kan spille i år, så skal vi nok vende endnu stærkere tilbage. Skal jeg noget finde positivt i alt dette, så er det, at vi undervejs har fået en kæmpestor og fuldstændig unik støtte og opbakning fra en hel masse mennesker. Jeg har fået så mange søde beskeder og opmuntrende ord – og ikke mindst har folk lovet, at de nok skal komme igen i 2021. Den opbakning er jeg virkelig taknemmelig for. Det betyder så meget,” siger Mickey Pless. 

Seneste

★★★★★☆ The Swamp – forunderligt fluorescerende performanceinstallation

The Swamp er en velfungerende, publikumsinddragende performanceinstallation, der på...

Koreografikonkurrencen 2023: En dør ind til fremtiden

Lørdag afholdes Koreografikonkurrencen 2023 i Dansekapellet. Kunstnerisk leder af...

Ny Kulturbarometer-måling viser, at danskerne nedprioriterer deres kulturforbrug

Applaus har netop offentliggjort deres fjerde Kulturbarometer-måling i år....

Nyhedsbrev

Annonce

Udforsk videre

★★★★★☆ The Swamp – forunderligt fluorescerende performanceinstallation

The Swamp er en velfungerende, publikumsinddragende performanceinstallation, der på...

Koreografikonkurrencen 2023: En dør ind til fremtiden

Lørdag afholdes Koreografikonkurrencen 2023 i Dansekapellet. Kunstnerisk leder af...

Ny Kulturbarometer-måling viser, at danskerne nedprioriterer deres kulturforbrug

Applaus har netop offentliggjort deres fjerde Kulturbarometer-måling i år....

Læs anmeldelser af forestillinger, du kan opleve på Aprilfestival i Syddjurs Kommune

Aprilfestival i Syddjurs Kommune er kortere end normalt. Festivalen...

★★★★★☆ LIBERTY – højoktanenergisk kropsekstravagance fanger kreativitetens eufori og trummerum

Kristján Ingimarsson fejrer sit 25 års jubilæum på Pavillon...
Annonce
Annonce

★★★★★☆ The Swamp – forunderligt fluorescerende performanceinstallation

The Swamp er en velfungerende, publikumsinddragende performanceinstallation, der på tankevækkende vis sætter spot på den skræmmende virkelighed, der hersker i det grødede, menneskeskabte pløre,...

Koreografikonkurrencen 2023: En dør ind til fremtiden

Lørdag afholdes Koreografikonkurrencen 2023 i Dansekapellet. Kunstnerisk leder af Uppercut Danseteater, Stephanie Thomasen, der er med til at arrangere konkurrencen, fortæller, at den et vindue...

Ny Kulturbarometer-måling viser, at danskerne nedprioriterer deres kulturforbrug

Applaus har netop offentliggjort deres fjerde Kulturbarometer-måling i år. En måling, der viser, at 58% af de adspurgte svarer, at den økonomiske situation påvirker deres kulturforbrug,...