I denne uge kan du slutte din aften-gåtur på poetisk manér med godnathistorier og sange hos Teatret ved Sorte Hest, børnehavebørnene kan glæde sig til cello, sang og percussion i det fri, når den Jyske Opera holder børneworkshops, og så går Festspillene i Bergen online med deres forestillinger. Du kan også stadig fange en af de 100 kunstnere, der vandrer gennem Københavns gader i Metropolis Festivalens Wa(l)king Copenhagen.

Godnathistorier og sange til din aftentur – København

Er du heldig at befinde dig i Teatret ved Sorte Hests nabolag, så kan du hver aften opleve godnathistorier eller godnatsange i de søde majaftener. 10 stole stilles op med behørig afstand på teatrets parkeringsplads og kl 21.30 forvandles stedet til en magisk scene med kulørte lamper. Så går din aftentur forbi hjørnet af Vesterbro og Frederiksberg, lover teatret en beroligende og poetisk afslutning på dagen.

Pssst der er kaffe, te og lidt til de søde tænder. Første event er 14. maj kl. 21.30 ved Teatret ved Sorte hest, København. Varighed: 15-20 min. Læs mere her

Festspillene i Bergen – online

“I år finder festen sted hjemme hos dig, mig og alle, hvadenten vi bor i Bergen, Brooklyn eller Beijing.” Sådan skriver Festspillene i Bergen, der som så mange af sommerens festivaler, ser noget anderledes ud i år. Den gode nyhed er, at forestillingerne bliver tilgængelige på nettet – helt gratis. Her er 15 dage med helt nye kulturoplevelser indenfor musik, teater og dans. Se hele programmet her: Programmet for Festspillene i Bergen 2020 

Se med på fib.no eller på Facebook.

Den Jyske Opera rykker ud i børnehaverne – Aarhus

Den Jyske Opera rykker ud på legepladser og græsplæner med Musik i Luften – en musikalsk børneworkshop tilpasset coronatidens børnehaver i Aarhus Kommune. Her kommer børnene på en musikalsk rejse med cello, sang og percussion, der foregår under åben himmel, hvor de skal rundt til forskellige stationer og synge, spille, danse og lege historier med musik og lyd i.  

Workshop Musik i Luften, 12. maj – 23. juni 2020. På institutionernes egne legepladser og græsplæner. For tilmelding kontakt: operatoriet@jyske-opera.dk

Musik i luften af Den Jyske Opera

Wa(l)king Copenhagen – Kunst-vandringerne i byen er stadig i gang

100 kunstnere, 100 vandringer, 100 dage. Sådan lyder dogmet for Metropolis festivalens store nye projekt Wa(l)king Copenhagen. I de kommende 10 dage kan publikum opleve en arkitekt, en poet, en cirkusartist, en skulptør, en danser, en sanger, en performancekunstner, en fotograf, en instruktør og en billedkunstner, når de alle slippes ud i byen for at vandre i 12 timer hver. Undervejs skaber de 12 kunstneriske aktioner i og med byen lige nu og her – og live-streamer det til publikum derhjemme.

Se med her

LÆS OGSÅ: Podcast-ikon Tim Hinman og Sisters Hope er blandt de 100 kunstnere, der tager dig på byvandring via livestream