Del

Igennem et år har kunstneren Tine Louise Kortermand kørt hen over Fyn i en guldtraktor og indsamlet historier fra mennesker, hun har mødt på sin vej. De rørende fortællinger er omskabt til musikteater- og nycirkusforestillingen Traktor – Folkets poesi, der kan opleves i det fynske fra på mandag.

“En TRAKTOR dekoreret med guld- og diamantperler fanger solens stråler og rejser en regnbue af magisk realisme, imens den triller igennem landskabet og graver folkets poesi op af den fede muld,” sådan beskrives Tine Louise Kortermands rejse, hvor hun har ‘høste’ historier ude i det virkelige liv. 

Til at fortolke de fynske fortællinger står et hold af alsidige kunstnere klar. Den svenske trapez-duo Mira Leonard og Esmeralda Nikolajeff, den dansk-norske cellist Live Johansson, harmonikaspiller og elektronmusiker Nicolai Kornerup og den fynske sanger, video-, lyd- og performancekunstner Tine Louise Kortermand tilsætter teatermagi til historierne. 

Traktor – Folkets poesi. © Rico Feldfoss

Den usædvanlige musikteaterforestilling kan opleves på Fyn, hvor den indtager kulturstedet Polymeren i Årslev syd for Odense. Som en optakt til spilleperioden på Polymeren drager traktoren rundt i det sydfynske, se spillesteder herunder.

TRAKTOR - FOLKETS POESI
Mandag 8. juni - torsdag 11. juni
Polymeren, Årslev

Mandag 18 maj
kl. 9.00-10.00: Trunderup Friskole i Kværndrup
kl 13.00-14.00: Faaborg Museum

Tirsdag 19 maj
kl. 10.00-14.00: Munkegårdens skole i Avernakø

Onsdag 20. maj
kl 10.00-15.00: Kassebølle Friskole i Rudkøbing