Del

Teaterkoncert C.V. Jørgensen var tæt på udsolgt før Covid-19 ramte Danmark. Nu aflyses premieren på Aveny-T og forestillingen får i stedet premiere på Aarhus Teater den 14. august.

“Det er med allerstørste beklagelse at jeg må meddele, at Aveny-T ikke kommer til at have premiere på Teaterkoncert C.V. Jørgensen. At skabe en forestilling i Corona-epidemiens skygge har simpelthen været for umulig. Tro mig – Vi har kæmpet.” skriver teaterchef for Aveny-T Jon Stephensen.

Teaterkoncert C.V. Jørgensen er et samarbejde mellem Aarhus Teater og Aveny-T. Sidstnævnte skulle have vist forestillingen lidt over en uge før C.V. Jørgensen rundede de 70 år d. 9. maj 2020. Det satte Covid-19 en stopper for.

“Vi arbejder lige nu på at finde en ny spilleperiode til Teaterkoncert C.V. Jørgensen på Aveny-T med samme hold på scenen. Denne nye spilleperiode vil senest blive udmeldt medio august og lige så snart vi ved hvornår vi må spille for en normal sal igen,” fortsætter Jon Stephensen.

Teaterchefen vil som tak til alle med billet, der vælger at ombytte i stedet for at aflyse, give en ekstra gratis forestilling efter eget valg blandt én af de seks forestillinger Aveny-T har premiere på i efteråret og vinteren 2020/2021.

Læs mere her