Del

Hotel Corona
30. sep -3. okt 2020
Revolver på Teater Republique.

Livet som du kendte det, er slut. Hverdagen kommer ikke tilbage. Dette er er dit efterliv. Festen er forbi, og nu er der afterparty… I september kan publikum booke et ophold på “Corona Hotel” fyldt med hudsult og karantænekuller. Den danske performer og sangskriver Bisse står bag.

Den Reumert-nominerede danske performer og sangskriver Bisse har i samarbejde med iscenesætterne Freya Sif Hestnes og Piotr Winiewicz skabt en musical på Hotel Corona. 

Her kan publikum booke sig ind på et ophold fuld af “dommedagsstemning, afskærmning, hudsult, karantænekuller, konkursbo, dødsangst, hotspots og intensiv behandling, samt selvfølgelig afterskiing party med delefløjte, udstoppede isbjørne og rig mulighed for smitte. Oplev den helvedes larm forstumme til pludselig stilhed, og nyd din nyvundne fritid.”

Forestillingen får premiere i september på Revolver på Teater Republique.

Læs mere om forestillingen her

Premiere onsdag d. 30. september kl. 19 på Revolver på Teater Republique.