Del

PASSAGE Festival lancerer den nye platform BYPASS og søger kunstnere, der tager udfordringen op med de forbud og restriktioner, der er opstået i forbindelse med Covid-19. Har du en idé eller et projekt der er relevant at udvikle eller vise i det offentlige rum, så ansøg om at deltage på den ny platform.

Restriktioner og myndighedspåbud om færden i det offentlige rum, lukkede landegrænser og en global trafik sat på hold. Det betyder benspænd for et internationalt gadeteaterprogram i det offentlige rum. Men benspænd kan også åbne op for nye muligheder.

PASSAGE Festival – den levende festival

PASSAGE Festival er som en af de få europæiske gadeteaterfestivaler ikke aflyst.

Festivalen holder fast i, at det netop er en levende festival, der ikke er bundet af institutionelle rammer. Festivalen foregår i et offentligt rum, som er i konstant flux. At tilpasse sig ændrede omstændigheder er netop et vilkår for teater og kunst i det offentlige rum. Corona er blot en ny dimension. Det gør PASSAGE Festival mere aktuel end nogensinde. Derfor insisterer de på at gennemføre, selvom de må ændre rammen og programmet for festivalen og finde alternative veje:

Hoveddelen af PASSAGE afvikles fra 27. juli til 1. august 2020, men festivalperioden udvides desuden, så den gælder helt frem til 30. juni 2021.

Læs alt om, hvordan du ansøger her