Populært lige nu

Dansk Samtidscirkus stifter ny brancheforening

Den nystiftede brancheforening Dansk Samtidscirkus vil blandt andet arbejde for ligestilling af cirkus som scenekunstform og udbrede kendskabet til de nyere cirkusgenrer.  Cirkus har været...

Open call til Dramatiker Væksthus

Ansøgningsfrist 1. juli 2023

Esther Lee Wilkinson bliver huskoreograf på Odense Teater

Koreograf Esther Lee Wilkinson tiltræder i de kommende to sæsoner i en nyoprettet stilling som huskoreograf på Odense Teater. Odense Teater, ønsker et større fokus...
Annoncespot_imgspot_img

Dansk Artist Forbund får ny formand og bestyrelse i august

På den netop afsluttede generalforsamling har medlemmerne valgt et nyt hold af fagpolitikere til at stå i spidsen for Dansk Artist Forbund. 

Den nye formand og bestyrelse starter arbejdet medio august og består af nye og genvalgte bestyrelsesmedlemmer, der bringer viden fra både musikken og den fysiske scenekunst med ind i arbejdet.

Valgt bestyrelse: Sara Indrio (formand), Asger Steenholdt, Mads Langer, Gry Lambertsen, Sunniva Løvland Byvard, Bryan Rice, Linette Damsted, Helle Henning samt suppleanter Betina Følleslev og Marianne Lewandowski.

Ny formand: Sara Indrio
Sara Indrio blev valgt som ny formand for Dansk Artist Forbund. Hun er en erfaren musiker og formidler og har i en årrække været involveret i kulturpolitik og brancheforhold både i bestyrelsesarbejde og som journalist.

”Jeg glæder mig til at tage fat på opgaverne sammen med en ny og yderst kompetent bestyrelse. Jeg er optaget af at skabe et mere retfærdigt arbejdsmarked for kunstnerne og ser frem til at fortsætte forbundets indsats for at styrke de scenekunstneriske erhverv.”

Forbundets nye bestyrelse og formand tiltræder først ultimo august. For at sikre kontinuitet i opgaverne omkring den aktuelle Corona-krise, er Lena Brostrøm aktiv formand indtil 20. august.

Lena Brostrøm, der har stået i spidsen for DAF siden 2007, takkede på generalforsamlingen for medlemmernes store opbakning til forbundets arbejde.

”Det har været intenst og en kæmpe ære at være i artisternes tjeneste og opleve medlemmernes engagement i arbejdet for at sikre gode vilkår og rettigheder. DAF har positioneret sig politisk og fagligt og vores organisation vokser støt. Jeg er sikker på, at den nye bestyrelse og formand vil arbejde mod nye resultater og for respekt for vores faglighed. Der er meget mere at opnå.”

Seneste

To festivaler for børn i pinsen og den kommende uge

Pinse-weekenden bliver startskuddet på to festivaler for børnefamilierne. Først...

Vejrudsigt for scenekunsten: Det er vigtigt at tage den akavede samtale

Som optakt til Living on the edge – IETM...

Nyhedsbrev

Annonce

Udforsk videre

To festivaler for børn i pinsen og den kommende uge

Pinse-weekenden bliver startskuddet på to festivaler for børnefamilierne. Først...

Vejrudsigt for scenekunsten: Det er vigtigt at tage den akavede samtale

Som optakt til Living on the edge – IETM...

Tårnby Park Performance Festival 2023 – med kunsten som vejviser

Siden den første festival i 2021 har Tårnby Park...

Aveny-T er sikret økonomisk endnu et år

Aveny-T tildeles 3,5 millioner kroner af de 320 millioner...
Annonce
Annonce

★★★★☆☆ Til de lyse morgener – på bittersød udflugt med festens rus og melankoliens tomhed

Til de lyse morgener føles som lige dele teater og polterabend. Som en del af konceptet Udflugten tager Aarhus Teater publikum med på en...

To festivaler for børn i pinsen og den kommende uge

Pinse-weekenden bliver startskuddet på to festivaler for børnefamilierne. Først fylder Passage mini festivalen lystgården Flynderupgård ved Espergærde og derefter byder Teater ZeBU og Børnekulturhus...

Vejrudsigt for scenekunsten: Det er vigtigt at tage den akavede samtale

Som optakt til Living on the edge – IETM Aarhus 2023 var temaet for denne uges morgenbriefing hos Performing Arts Platform forholdet mellem Danmark,...