Del

Corona-pandemien sætter hårde grænser for vores rejseaktivitet denne sommer, men heldigvis kan du i stedet tage med performancegruppen Liminal på tidsrejse. Tag med til Betty Nansens åbne prøver, hvor gale og geniale idéer får plads, eller kast dig over en film om de progressive scenekunstnere Anna Malzer, Zaki Youssef og Sargun Oshana, der bringer migration på banen i dansk teater. 

Kom med til prøverne på Betty – København

Teater – åbne prøver

Normalt foregår Betty Nansens åbne prøver i salen, hvor du som publikum kan opleve skabelsesprocessen på første hånd. Men helt normalt er tingene som bekendt stadig ikke, og derfor inviterer teatret dig som noget helt særlig inden for i det inderste kammer af kunstnerisk kreativitet digitalt. Oplev hvordan holdet bag forestillingen eksperimenterer og prøver gale og geniale idéer af i et rum fyldt med helt spæde idéer og åbne hjerter og hjerner. 

Se livestream fra prøvene på Mørkt forår lørdag den 20. juni. Tilmelding her

Migration i dansk teater – ny film til gratis stream – Online

Film

Vi er her er en film om om migration som emne og fænomen i en dansk teatersammenhæng. Filmen følger tre unge scenekunstnere, Anna Malzer, Zaki Youssef og Sargun Oshana, i deres forsøg på at bringe migration og eftervirkningerne heraf på banen i dansk teater og ændre de ellers så fastlåste ‘indvandrerdebatter’.

Se filmen her

Tag på bustur rundt i år 2049 – København, Helsingør, Odense

Performance i byrummet

Corona-pandemien sætter hårde grænser for vores rejseaktivitet denne sommer. Så hvorfor ikke tage på en tidsrejse i stedet? Performancegruppen Liminal tager publikum med og afgang er i året 2049. Her vil en tidsmaskine, i form af en bus, bringe publikum på en rundtur tilbage til 2020 og frem igen. Undervejs bliver der gjort ophold på udvalgte hemmelige steder i byen, hvor de rejsende vil opleve både vilde og hverdagsagtige forestillinger om fremtiden. I et humoristisk, undersøgende scenekunstnerisk format kaster Liminal, med fremtidens øjne, et legende og kritisk blik på vores samtid.

Time Travel Tours, LIMINAL, har premiere onsdag d. 24. juni, København, Helsingør, Odense. Læs mere her

Time Travel Tours. pressefoto

Filmaften på Takkelloftet – København

Dansefilm

Dansefilmene The Rain & Labyrinth Within, instrueret og koreograferet af Pontus Lidberg, kan opleves torsdag og fredag, når Dansk Danseteater inviterer til filmaften på Operaens Takkelloft. Så er du danseaficionado kan du nu få tilfredsstillet en lille flig af din dansefeber i Corona-sikrede omgivelser.

The Rain & Labyrinth Within, Operaens Takkelloft, 18.-19. juni. Læs mere her

Dronning Margrethe og Oh Lands Askepot – København

Ballet

Balletopsætningen af eventyret om Askepot får nu repremiere i Tivoli. Bag balletten står Dronning Margrethe som den kyndige hånd bag scenografi og kostumer, mens Oh Land har komponeret musikken.

Askepot, Tivoli, København, 13. juni – 15. august 2020. Læs mere her