Del

Teater Katapult i Aarhus sætter øget fokus på at passe på planeten. Fremover vil teatret donere 1 % af alle egenindtægter til non-profit-organisationen Verdens Skove.

Støtte til at passe på vores eneste planet kommer fremover til at gå direkte videre fra køb af teaterbilletter hos Teater Katapult.

Organisationen 1% for the Planet sikrer og kontrollerer, at Katapult – ved at donere 1% af alle egenindtægter – lever op til sine egne ambitioner om at yde støtte til bæredygtighed, klima og miljø. Det skriver teatret i en pressemeddelelse.

Støtte til Verdens Skove

Teater Katapult er blevet business-medlem af den amerikanske organisation 1% for the Planet. Samtidig har teaterchef Torben Dahl fået aarhusianske Verdens Skove med på ideen.

Verdens Skove bliver den nonprofit-organisation, som Teater Katapult – under 1% for the Planets certificering og kontrol – fremover vil donere 1 % af al omsætning til.

Verdens Skove kommer dermed på 1% for the Planets liste over nonprofit-medlemmer, som organisationens andre nuværende og kommende medlemmer overalt i verden kan vælge at støtte.

Teater Katapult bliver et af de endnu ret få danske medlemmer af 1% for the Planets samlede gruppe af samarbejdspartnere bestående af knap 3500 business-medlemmer internationalt set. Den globale organisation garanterer gennem blandt andet kontrol af teatrets regnskaber, at Katapult lever op til sine egne ambitioner gennem forpligtelsen til at støtte Verdens Skove.

“Hvis man køber billetter, årskort eller gavekort til Teater Katapult, kan man regne med, at 1 procent af billettens, årskortets eller gavekortets pris altid vil blive sendt videre gennem 1% for the Planet. På den måde hjælper Teater Katapults publikum direkte med at passe på vores klode og vores natur. Sammen forstærker vi et helt nødvendigt fokus på bæredygtighed og klimamæssig filantropi. Og hvis vi bliver flere business-medlemmer i Danmark, så kan vi virkelig skabe en stor forandring”, udtaler Torben Dahl i teatrets pressemeddelelse.

Kilde: Pressemeddelelse