Del

Nikolaj Hübbes nye version af August Bournonvilles 200 år gamle ballet på Det Kongelige Teater er totalt udsolgt. Men snart får alle mulighed for at se forestillingen, når fra sidst i november bliver gratis tilgængelig på KGL Xtra.

”I en tid, hvor kapaciteten i vores huse er begrænset og billetterne er færre end de plejer at være, er det fantastisk, at vi har mulighed for at vise vores sublime scenekunst til endnu flere publikummer via KGL Xtra. Sylfiden er en utrolig smuk fortælling og en hjørnesten i Den Kongelige Ballet, og jeg er meget glad for og stolt af denne opsætning, som vi nu kan vise til hele Danmark,” siger balletmester Nikolaj Hübbe i en pressemeddelelse fra teatret.

Sylfiden havde premiere lørdag den 24. oktober i år. Det er en af de balletter, der er opført flest gange på Det Kongelige Teater. I denne iscenesættelse af Sylfiden går Nikolaj Hübbe tilbage til den oprindelige romantiske forestilling, som August Bournonville koreograferede. Kostumer og scenografi er designet af det scenografiske powerpar Anja Vang Kragh og Mia Stensgaard og sammen har de skabt et svævende og magisk univers, hvor den skønne sylfide lever.

Sylfiden kan ses på KGL Xtra fra den 25. november kl. 20. Du finder KGL Xtra her.

Kilde: Pressemeddelelse