Del

Cirkusrevyen blev i 2020 som følge af coronapandemien aflyst for første gang nogensinde. Men i 2021 vender Cirkusrevyen stærkt tilbage med et nyt hold.

Cirkusrevyen arbejder på en række løsninger, så publikum atter kan opleve Ulf Pilgaard og revyen til næste år. Fortsætter de gældende restriktioner, kan Cirkusrevyen 2021 blive til virkelighed på en sikker måde for både gæster og medarbejdere, så alle trygt kan gå i teltet, skriver Cirkusrevyen i dag i en pressemeddelelse.

”Vi kigger naturligvis på, hvordan vi for eksempel kan spille for et mindre antal gæster, som kravene er nu samt en række andre løsninger, så vi kan leve op til de restriktioner, der måtte gælde til sommer. Alle kan derfor godt glæde sig, Cirkusrevyen 2021 er på vej – og hermed også et ret godt forslag til årets julegave, hvis jeg selv skal sige det,” siger direktør Torben ”Træsko” Pedersen, der forventer, at man i foråret vil kunne fortælle mere om, hvordan revyen kommer til at spille, når man kender de gældende retningslinjer på kulturområdet for sommeren.

LÆS OGSÅ: Cirkusrevyen aflyses – Ulf Pilgaard fejrer 40 års jubilæum næste år

Det nye hold er klar

Det nye hold bestående af Ulf Pilgaard, Lisbet Dahl, Niels Olsen, Merete Mærkedahl, Henrik Lykkegaard og Niels Ellegaard går fra den 1. maj 2021 på scenen i teltet. For nyligt mødtes holdet for allerførste gang, og instruktør Lisbet Dahl ser frem til en sommer, hvor de mange forventningsfulde gæster endelig kan opleve revyen igen. 

”Efter en lang sommer uden revy, glæder jeg mig til at vi næste år kan mødes igen. Vi har alle på holdet savnet at se gæsterne i teltet hele sommeren, og selvom kulturlivet som alle andre været hårdt ramt under coronapandemien, er teatre og kulturinstitutioner heldigvis åbne nu, og derfor er jeg virkelig glad for, at vi kan glæde os til endnu en dejlig revysæson på Bakken,” siger instruktør Lisbet Dahl.

Der er allerede solgt over 100.000 billetter til Cirkusrevyen 2021,
der spiller fra den 1. maj 2021 i Teltet på Bakken. Læs mere her.

Kilde: Pressemeddelelse