Populært lige nu

Hvad nu, hvis Romeo og Julie ikke døde? Ny forestilling giver svaret

I den kommende uge har Københavns Shakespeare Kompagni verdenspremiere på en fortsættelse af William Shakespeares Romeo og Julie, der udspiller sig i en alternativ...
Annoncespot_imgspot_img

Jeg beklager, hvis min kommentar kan misforstås

I dagens nyhedsbrev fra ISCENE skrev jeg indledningsvist en kommentar om den nye rapport om krænkelser i branchen. Jeg er blevet gjort opmærksom på, at dele af min kommentar kan misforstås, så derfor uddyber jeg herunder og beklager.

I min indledning i nyhedsbrevet henviser jeg til bogen Klapperslangen af Astrid Saalbach – og dermed også en forudgående problematik, som Saalbach var en del af. Og et citat, som Saalbach havde i Information.

Annonce

Dette var på ingen måde ment som en stillingtagen til den dengang verserende sag eller en kritik af de implicerede. Og jeg beklager på det kraftigste, hvis det fejlagtigt er blevet opfattet som sådan.

Jeg nævnte udelukkende eksemplet med den daværende debat for at understrege, at kunstnere somme tider frygter for deres karriere, hvis de kommer med kritik af et system. Eksemplet skulle understrege, at det har været sådan længe, og at kunstnere kan føle en usikkerhed ift. de konsekvenser, det kan have, at kritisere systemet.

Seneste

Nyhedsbrev

Annonce

Udforsk videre

Annonce
Rie Hammer
Rie Hammer
Rie Hammer, chefredaktør ISCENE. Tidligere ansvarshavende redaktør på teatermagasinet Teater1. Fra 2001-2006 anmelder og skribent på gratisavisen Urban og har sideløbende skrevet stykker for børn og unge. Rie Hammer er formand for Foreningen Danske Teaterjournalister, formand for Forenede Kritikere samt juryformand for Årets Reumert.
Annonce