Del

På grund af de stigende smittetal i Sverige har Malmö Opera valgt at aflyse alle forestillinger. Bortset fra et enkelt julearrangement holder operaen lukket frem til nytår.

Lukningen af Malmö Opera er en konsekvens af corona-smittespredningen i hele Skåne. Det betyder desværre også, at operaen ligeledes indstiller deres live-streamede forestillinger for en tid.

“Statsministern uppmanar enträget att människor inte ska träffas i större grupper och det måste vi hörsamma. Det är ett väldigt tråkigt besked att ge, men vi hoppas att du har förståelse för vårt beslut,” skriver operaen i en pressemeddelelse.

Det eneste arrangement på Malmö Opera, som ikke aflyses, er Jul på Operan, der live-streames 18., 19. og 20. december. Alle, der har købt billet til andre af operaens arrangementer, bliver kontaktet direkte.

Læs mere om Jul på Operan her.