Del

I efteråret 2021 får den danske musical Atlantis premiere i en ny, storslået opsætning i Tivolis Koncertsal skabt i samarbejde mellem Mikkel Rønnow og Tivoli.

Atlantis havde urpremiere i 1993 på Bellevue Teatret. Siden er den blevet spillet utallige gange og er blandt mange danskeres musicalfavoritter. Det er en fortælling om kærlighed, magt og mordforsøg tilsat græsk tragedie bundet sammen af iørefaldende musik. 

Ud over beretningen om den forsvundne, sagnomspundne by er det også historien om ung kærlighed. I Atlantis bor den meget eventyrlystne Silvan, der drømmer om at se fjerne kyster og havne. Mødet med prinsesse Adalena slår hans skæbne ud af kurs, og historien tager pludselig fart.

atlantis musical

Atlantis i den hidtil største opsætning

I 2021 får den danske musicalsucces nyt liv, når Mikkel Rønnow og Tivoli præsenterer den hidtil største opsætning af det sagnomspundne drama om Atlantis storhed og undergang. Det sker bl.a. med Kaya Brüel, Pernille Petterson og Jonas Rasmussen på rollelisten. Og med Stig Rossen i rollen som skurken Jabbadoor.

Stig Rossen kalder selv Atlantis for “en episk fortælling” og “et dramatisk eventyr”. Hør ham fortælle om sit forhold til Atlantis her.

Hele Danmark får mulighed for at opleve den nye opsætning af Atlantis i Tivolis Koncertsal fra 10. september 2021 eller efterfølgende i Musikhuset Aarhus, ODEON i Odense og Musikteatret Holstebro. 

Billetsalget starter 24. november. Læs mere her. Og se uddrag her.

Kilde: Pressemeddelelse